Εξερευνήστε την Κρήτη

Με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Crete Bus Travel

Αρχική

Το ταξίδι έγινε εύκολο!

Crete Bus Travel

Το Crete Bus Travel είναι ένα νέο ταξιδιωτικό πρακτορείο στα Χανιά Κρήτης, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως: Ταξίδια λεωφορείων, Ταξίδια με Μίνι Λεωφορεία, Αεροπορικά Εισιτήρια Αεροπλάνα & Σκάφη, Hotel Accomodation και πολλά άλλα ..

Η γκάμα των υπηρεσιών μας είναι πολλαπλή και καλά σχεδιασμένη και διαχειριζόμενη. Εξυπηρετούμε ένα μεγάλο μέρος του εισερχόμενου συνόλου της Σαντορίνης, παρέχοντας βοήθεια, μεταφορές με λεωφορείο ή μίνι λεωφορείο σε όλα τα ακίνητα, διαχείριση ξενοδοχείου και κρατήσεις και εκδρομές, μερικά από τα οποία είναι καινούργια και το BUS Travel έχει το αποκλειστικό. Συνεργαζόμαστε στενά με κορυφαία διεθνή κρουαζιερόπλοια, προσφέροντάς τους επαγγελματικούς οδηγούς και λεωφορεία για τις εκδρομές τους. Το γραφείο μας θα παράσχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις ενός τουριστικού πράκτορα σε διάφορους προορισμούς.

Η βάση των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, με έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας προσφέρει τη βέλτιστη λύση για τις διακοπές σας.

  • First Class Flights

  • 5 Star Accommodations

  • Inclusive Packages

  • Latest Model Vehicles

  • Handpicked Hotels

  • Accesibility managment

  • 10 Languages available

  • +120 Premium city tours

Περισσότερα

Ετοιμάστε βαλίτσες και φύγαμε!

Αξέχαστα ταξίδια!

Ταξιδιωτικές εμπειρίες

Τα νέα μας

Εκδρομές στην Κρήτη

Καθημερινές εκδρομές με ταξί ή μίνι λεωφορείο για να ανακαλύψετε τη μοναδική ομορφιά της Κρήτης

Οι περισσότερες εκδρομές κατευθύνονται σε δύο γλώσσες (συνήθως αγγλικά και γερμανικά) και τους διοργανώνουμε επίσης στα σουηδικά για τους Σκανδιναβούς Τουριστικούς Πράκτορες. Οι εκδρομές που διοργανώνουμε δεν περιορίζονται στο καθημερινό πρόγραμμα αλλά προσαρμόζονται και για ειδικές ομάδες, συνέδρια και συνέδρια κλπ.

Οι ηγέτες μας και οι επίσημοι οδηγοί μας είναι πολύ έμπειροι στον τομέα τους και συνεχίζουν να αποτελούν πλεονέκτημα για την εταιρεία μας. Οι νέοι και καλά συντηρημένοι προπονητές, οι έμπειροι οδηγοί μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτών των εξορμήσεων.

Περισσότερα
Επικοινωνία

Απλά ετοιμάστε την βαλίτσα σας και αφήστε το ταξίδι σας στου ειδικούς!